Smještaj

Smještajni kapaciteti hotela Patria kategorizirani su s četiri zvjezdice. Visoka kategorija objekta gostima jamči vrhunsku kvalitetu smještaja, ugodan boravak i miran san.
Hotel Patria raspolaže s 43 luksuzno opremljene dvokrevetne sobe (od toga 11 s twin ležajima) i 9 apartmana (od toga 2 predsjednička apartmana).

Sobe

Sobe su dizajnirane na način da zadovolje visoke standarde udobnosti i funkcionalnosti. Jedna soba prilagođena je osobama s posebnim potrebama.
Standard i Delux sobe: dvokrevetni ležaj (francuski/odvojeni), klima uređaj, mini bar, sef, TV sa satelitskim i zemaljskim programima, Wi Fi, sigurnosni sustav -SOS poziv, kada-tuš, toalet, toaletni ormarić, sušilo za kosu, standardna rasvjeta, intimna rasvjeta, bicikl za vježbanje.

U mogućnosti smo postaviti i tri dodatna ležaja u sobe, a prema potrebi.
Dječji krevetić ustupamo na korištenje bez naknade.

Apartman

Hotel Patria raspolaže sa 7 prostranih i luksuzno opremljenih apartmana i 2 predsjednička apartmana. Četiri apartmana su s četiri ležaja u dvije odvojene sobe i zajedničkom kupaonicom, a tri apartmana su s tri ležaja.

Za najzahtjevnije goste hotel Patria nudi smještaj u jednom od dva dvokrevetna predsjednička apartmana. Posebno uređeni i opremljeni i uz poseban režim usluge, predsjednički apartmani odgovaraju zahtjevima gostiju koji ne očekuju manje od najboljeg.